за нас

Виж повече

новини

Най-добрата γ-полиглутаминова киселина JY-2035 при продажби

Най-добрата γ-полиглутаминова киселина JY-2035 от продажбите ви казва, че полигутаминовата киселина се използва в храни, като например в зърнени култури и печене. 1. най-добрата γ-полиглутаминова киселина JY-2035 при продажбите ви казва, че използването му може да увеличи абсорбцията на калций и минерали. 2. има по-малко трохи. 3. анти-окисление, не е лесно да се смекчи, поддръжка на аромат.


Γ-полиглутаминова киселина JY-1035 за продажба

Γ-полиглутаминова киселина JY-1035 за продажба ви казва обхвата на приложение на полиглутаминова киселина. 1. козметичен клас, хранителен клас: молекулно тегло 700 000; 2. фармацевтична степен: молекулно тегло 1 милион; 3. степен на пречистване на водата: молекулно тегло 1,5 милиона 4. степен на регулатор на почвата и растенията: молекулно тегло под 20 000.


Търговия на едро γ-полиглутаминова киселина JY-2035 въвежда прилагането на засаждане на полиглутаминова киселина

Търговия на едро γ-полиглутаминова киселина JY-2035 ви разказва за прилагането на полиглутаминова киселина тор синергик при растително засаждане, главно в теста на парцел на полиглутаминова киселина тор синергик в оранжерията.


Отстъпка γ-полиглутаминова киселина JY-1035 производители

Отстъпка γ-полиглутаминова киселина JY-1035 производители ви казват, че разпределението на молекулното тегло е между 100kda и 10000kda. Производителите на отстъпка γ-полиглутаминова киселина JY-1035 ви казват, че поли-γ-глутаминовата киселина има отлична водоразтворимост, супер адсорбция и биоразградимост, а продуктът за разграждане е беззамърсена глутаминова киселина.


Качество γ-полиглутаминова киселина JY-2035 производители китай

Разработването на екологично чисти материали и разработването на продукти, които подобряват екологичните проблеми, се превърнаха в индустрия, тя също така насърчава процеса на проучване и проучване на индустриализацията на полиглутаминовата киселина.


Нашият нов завод е сертифициран кошер

Радваме се, че нашият нов завод, регистриран като jiangsu boyang bioproducts co., ltd., получи сертификат за кошер преди китайската нова година на тигъра. Всички ензимни продукти, произведени от новия завод, включително алфа-амилаза, гъбична алфа-амилаза, топлина-стабилна алфа-амилаза, глюкоамилаза, съставен ензимен препарат (глюкоамилаза/пуллулаза) и протеазата са сертифицирани с кошер. Нашият нов завод jiangsu boyang bioproducts co., ltd. се намира в зоната за икономическо и технологично развитие на град нантонг, около 128 км северозападно от шанхай. Мениджърският и технически екип на нашия нов завод се състои от професионалисти с повече от двадесет години опит в областта на изследванията, разработването и производството на ензими. Оборудван с първокласна технология за ферментация, извличане и рафиниране, модерни производствени съоръжения и оборудване за проверка, нашият нов завод е сертифициран fssc 22000, сертифициран по iso 9001 и iso 14001 за безопасността на храните, система за управление на качеството и опазването на околната среда през 2021г.


Селскостопанско приложение на китай γ-полиглутаминова киселина JY-2035 за продажба

Китай γ-полиглутаминова киселина JY-2035 за продажба ви казва, че γ-полиглутаминова киселина γ-pga може да се използва като хранително вещество за увеличаване на растителното производство. 1. γ-полиглутаминова киселина γ-pga хидрогел и γ-pga имат супер хидрофилност и капацитет за задържане на вода. Китай γ-полиглутаминова киселина JY-2035 за продажба ви казва, че когато тя бъде наводнена в почвата, тя ще образува филм на повърхността на кореновите косми на растението, която не само има функция за защита на кореновите косми, Но също така има интимен контакт между хранителните вещества и водата в почвата и кореновите косми най-добрата платформа за доставка.


Γ-полиглутаминова киселина JY-1035 при продажбите

Произходът на полиглутаминовата киселина. Γ-полиглутаминова киселина JY-1035 от продажбите ви казва, че natto е традиционна соева ферментирала храна, която хората в някои райони често ядат. Γ-полиглутаминова киселина JY-1035 при продажбите ви казва, че ферментираното natto съдържа по-богати витамини (b2, b6, b12, e, k2) и по-смилаеми протеини от самата соя.


Виж повече