за нас

Ние сме технически водещ производител на ензими в китай с установена репутация като надежден доставчик на качествени ензимни продукти на нашите клиенти у дома и в чужбина. Оборудвана с най-модерните технологии на потопена ферментация, екстракция и рафиниране процес, нашата световна класа фабрика е iso 9001, 14001, 22000 сертифицирани и също така отговаря на стандарта gmp. Нашите продукти, както халал, така и кошер сертифицирани, са били доставени в 16 страни през последните години. Нашият силен технически екип се състои от професионалисти с повече от две десетилетия опит в научните изследвания, разработването и производството на подготовка на ензими и работи в тясно сътрудничество с първокласни изследователски институти и университети в китай, което ни позволява да доставяме последователни качествени продукти, за да задоволят нуждите на клиентите. Искрено очакваме с нетърпение да ви подкрепим за по-голям успех и просперитет в бъдеще!

Виж повече

новини

Pullulanase PU-720: отключване на потенциала на обработка на нишесте

Въведение: pullulanase PU-720, забележителен ензим с разнообразни приложения в хранително-вкусовата промишленост, революционизира областта на обработката на нишестето. Със своите уникални свойства и широка гама от функционалности, този ензим се превърна в основен инструмент за производителите, които искат да подобрят ефективността, качеството и рентабилността на своите продукти. В тази статия ще разгледаме основните характеристики и приложения на pullulanase PU-720, подчертавайки забележителните му ползи и потенциал в различни индустрии.


Γ-полиглутаминова киселина JQ-3070: фонтанът на младостта за кожата ви


Открийте силата на γ-полиглутаминова киселина JQ-3070 и постигнете младежка кожа естествено

Въведение: уморени ли сте от харченето на безброй часове и долари за продукти за грижа за кожата, които обещават да върнат часовника, но не успяват да доставят? Не гледайте повече! В тази статия ще ви запознаем с невероятните предимства на γ-полиглутаминова киселина JQ-3070, революционна съставка за грижа за кожата, която ще ви помогне да постигнете младежка и сияеща кожа като никога досега.


Въведение: в обширния пейзаж на индустриалната биотехнология един ензим се откроява с изключителната си способност да трансформира нишесте в ценни съединения: pullulanase PU-720.


Невероятните ползи от pullulanase PU-720 в хранителната индустрия

1. удължен срок на годност: никой не обича да губи храна и с pullulanase PU-720, ние можем значително да намалим хранителните отпадъци. Този чудотворен ензим помага за удължаване на срока на годност на различни продукти, като предотвратява ретроградация. Ретроградацията е процесът, при който молекулите на нишесте се свързват след охлаждане, което води до влошаване на текстурата и намалена свежест на продукта. Чрез инхибиране на ретроградацията, pullulanase PU-720 поддържа храната по-свежа за по-дълго, намалявайки развалянето и увеличавайки удовлетвореността на потребителите.


Повишаване на ефективността, качеството и срока на годност с pullulanase PU-720

Въведение: чудили ли се някога какво прави любимите ви храни толкова вкусни и дълготрайни? Един от незапевените герои зад кулисите е pullulanase PU-720. Този невероятен ензим играе решаваща роля в хранително-вкусовата промишленост, предоставяйки множество ползи, които повишават ефективността, подобряват качеството и удължават срока на годност. В тази статия ще разгледаме чудесата на pullulanase PU-720 и как тя революционизира начина, по който се наслаждаваме и съхраняваме храната си.


Γ-полиглутаминова киселина JY-3035 производители китай въвежда полиглутаминова киселина

Γ-полиглутаминова киселина JY-3035 производители китай ви казва, че полиглутаминовата киселина е известна също като полиглутаминова киселина, натогума или полиглутаминова киселина (γ-pga). γ-полиглутаминова киселина JY-3035 производители китай ви казва, че това е хомополямид, образуван чрез полимеризация на α-амино група и γ-карбоксилна група чрез амидни връзки, Използване на лява и дясна оптично активна глутаминова киселина като единица.


Виж повече