Πληροφορίες για τη

Είμαστε ένας τεχνικός κορυφαίος κατασκευαστής ενζύμων στην Κίνα με μια καθιερωμένη φήμη ως ένας αξιόπιστος προμηθευτής ποιότητας προϊόντος ενζύμου στους πελάτες μας στο σπίτι και στο εξωτερικό. Εξοπλισμένα με πιο προηγμένες τεχνολογίες βυθισμένης ζύμωσης, εξαγωγής και διύλισης, Το εργοστάσιο παγκόσμιας κλάσης είναι ISO 9001, 14001, 22000 πιστοποιημένο και συμμορφώνεται επίσης με το πρότυπο GMP. Τα προϊόντα μας, τόσο Halal όσο και Kosher πιστοποιημένα, έχουν παραδοθεί σε 16 χώρες τα τελευταία χρόνια. Η ισχυρή τεχνική μας ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες με περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρογνωμοσύνη στην έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή παρασκευάσματος ενζύμων και συνεργάζεται στενά με τα πρώτης κατηγορίας ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια στην Κίνα, που μας επιτρέπει να παρέχουμε συνεπή ποιοτικά προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών. Ανυπομονούμε ειλικρινά να σας υποστηρίξουμε για την μεγαλύτερη επιτυχία και την ευημερία σας στο μέλλον!

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Καλύτερο γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-2035 στις πωλήσεις

Το καλύτερο γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-2035 στις πωλήσεις σας λέει ότι πολυγλουταμικό οξύ χρησιμοποιείται στα τρόφιμα, Όπως στα δημητριακά και το ψήσιμο. 1. Best γ-Πολυγλουταμικό οξύ JY-2035 στις πωλήσεις σας λέει ότι η χρήση του μπορεί να αυξήσει την απορρόφηση του ασβεστίου και του ορυκτού. 2. Υπάρχουν λιγότερα ψίχουλα. 3. Αντιοξείδωση, δεν είναι εύκολο να μαλακώσει, συντήρηση γεύσεων.


Γ-Πολυγλουταμικό οξύ JY-1035 Προς πώληση

Το γ-Πολυγλουταμικό οξύ JY-1035 Προς πώληση σας λέει το εύρος εφαρμογής του πολυγλουταμικού οξέος. 1. καλλυντικός ποιότητας, βαθμός τροφίμων: μοριακό βάρος 700.000, 2. Φαρμακευτικός βαθμός: μοριακό βάρος 1 εκατομμύριο· 3. Βαθμός επεξεργασίας νερού: μοριακό βάρος 1.5 εκατομμύρια.


Χονδρικό γ-Πολυγλουταμικό οξύ JY-2035 εισάγει την εφαρμογή φύτευσης του πολυγλουταμικού οξέος πολυγλουταμικού οξέος

Χονδρικής γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-2035 σας λέει για την εφαρμογή του συνεργιστικού λιπασμάτων πολυγλουταμικού οξέος σε φυτικά φυτά φύτευση, κυρίως στη δοκιμή επιφάνειας του συνεργιστή λιπασμάτων πολυγλουταμικού οξέος στο θερμοκήπιο.


Έκπτωση γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-1035 κατασκευαστές

Έκπτωση γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-1035 κατασκευαστές σας λένε ότι η κατανομή μοριακού βάρους είναι μεταξύ 100kDa και 1000 kDa Οκ Ντα. Έκπτωση γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-1035 κατασκευαστές σας λένε ότι πολυ-γγλουταμικό οξύ έχει εξαιρετική διαλυτότητα νερού, υπερ προσρόφηση, και βιοαποικοδομησιμότητα, και το προϊόν αποδόμησης είναι χωρίς ρύπανση γλουταμινικό οξύ.


Ποιότητα γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-2035 Κατασκευαστές Κίνας

Ποιότητα γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-2035 Κατασκευαστές Κίνα σας λέει ότι τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της ενίσχυσης της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών και των απαιτήσεων της εθνικής στρατηγικής για την αειφόρο ανάπτυξη, Η ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και η ανάπτυξη προϊόντων που βελτιώνουν τα περιβαλλοντικά προβλήματα έχουν γίνει βιομηχανία. έρευνα και εξερεύνηση.


Το Νέο φυτό μας είναι πιστοποιημένο KOSHER

Χαιρόμαστε που το νέο μας εργοστάσιο, καταχωρημένο ως Jiangsu Boyang Bioproducts Co., Ltd., έλαβε το πιστοποιητικό KOSHER πριν το κινεζικό Νέο Έτος της Τίγρης. Όλα τα προϊόντα ενζύμου που κατασκευάζονται από το νέο εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένων των αλφα-αμυλάσης, Θερμική σταθερή άλφα-αμυλάση, γλυκοαμυλάση, σύνθετο παρασκεύασμα ενζύμων (γλυκοαμυλάση/πυλανάση) και ο Πρωτεάς Το νέο μας εργοστάσιο Jiangsu Boyang Bioproducts Co., Ltd. βρίσκεται στην Οικονομική & Τεχνολογική Ανάπτυξη Ζώνη της Nantong City, περίπου 128 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από τη Σαγκάη. Η διαχείριση και τεχνική ομάδα του νέου μας εγκαταστάσεως αποτελείται από επαγγελματίες με περισσότερο από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή ενζύμων. Εξοπλισμένα με την πρώτης κατηγορίας τεχνολογία ζύμωσης, εξόρυξης και διύλισης, προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και εξοπλισμός επιθεώρησης, Η νέα μας εγκατάσταση έχει πιστοποιηθεί FSSC 22000, ISO 9001 και ISO 14001 πιστοποιημένο για την ασφάλεια των τροφίμων, σύστημα διαχείρισης ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος το 2021.


Γεωργική εφαρμογή της Κίνας γ-Πολυγλουταμικό οξύ JY-2035 Προς πώληση

Κίνα γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-2035 Σας λέει ότι γ-Πολυμορταμικό οξύ γ-ΠΓΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γ-ΠΓΕ θρεπτικό συστατικό για αύξηση της φυτικής παραγωγής. 1. γ-πολυγλουταμικό οξύ γ-PGA Hydrogel και γ-PGA έχουν σούπερ υδροφιλολογικότητα και ικανότητα κατακράτησης νερού. Κίνα γ-Πολυγλουταμικό οξύ JY-2035 Σας λέει ότι όταν πλημμυρίζεται στο έδαφος, θα σχηματίσει μια φιλμ στην επιφάνεια των ριζικών τρίχων του φυτού, η οποία όχι μόνο έχει τη λειτουργία της προστασίας των τρίχων ριζών, Αλλά έχει επίσης την στενή επαφή μεταξύ των θρεπτικών συστατικών και του νερού στο χώμα και των τρίχων της ρίζας Η καλύτερη πλατφόρμα παράδοσης.


Γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-1035 σχετικά με τις πωλήσεις

Η προέλευση του πολυγλουταμικού οξέος. Γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-1035 στις πωλήσεις σας λέει ότι το natto είναι ένα παραδοσιακό φαγητό σόγιας ζύμωσης που οι άνθρωποι σε μερικές περιοχές συχνά τρώτε. Το γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-1035 στις πωλήσεις σας λέει ότι το ζύμωση natto περιέχει πλουσιότερες βιταμίνες (B2, B6, B12, E, K2) και περισσότερες ευπεπτές πρωτεΐνες από την ίδια τη σόγια.


Δείτε περισσότερα