Πληροφορίες για τη

Είμαστε ένας τεχνικός κορυφαίος κατασκευαστής ενζύμων στην Κίνα με μια καθιερωμένη φήμη ως ένας αξιόπιστος προμηθευτής ποιότητας προϊόντος ενζύμου στους πελάτες μας στο σπίτι και στο εξωτερικό. Εξοπλισμένα με πιο προηγμένες τεχνολογίες βυθισμένης ζύμωσης, εξαγωγής και διύλισης, Το εργοστάσιο παγκόσμιας κλάσης είναι ISO 9001, 14001, 22000 πιστοποιημένο και συμμορφώνεται επίσης με το πρότυπο GMP. Τα προϊόντα μας, τόσο Halal όσο και Kosher πιστοποιημένα, έχουν παραδοθεί σε 16 χώρες τα τελευταία χρόνια. Η ισχυρή τεχνική μας ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες με περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρογνωμοσύνη στην έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή παρασκευάσματος ενζύμων και συνεργάζεται στενά με τα πρώτης κατηγορίας ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια στην Κίνα, που μας επιτρέπει να παρέχουμε συνεπή ποιοτικά προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών. Ανυπομονούμε ειλικρινά να σας υποστηρίξουμε για την μεγαλύτερη επιτυχία και την ευημερία σας στο μέλλον!

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ανανέωση πιστοποιητικού FSSC 22000


Γ-Πολυγλουταμικό οξύ JQ-3070: Το πηγή της νεότητας για το δέρμα

1. Αντίο λεπτές γραμμές και ρυτίδες: Πείτε αντίο σε αυτές τις ενοχλητικές λεπτές γραμμές και ρυτίδες με τη βοήθεια γ-Πολυγλουταμικού οξέος JQ-3070. Οι ενυδατωτικές ιδιότητες του όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα αλλά και δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα που βοηθά στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας. Αυτό το φράγμα εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, δίνοντας στο δέρμα σας μια πιο νεανική και αναζωογονημένη εμφάνιση.


Ανακαλύψτε τη δύναμη του γ-Πολυγλουταμικού οξέος JQ-3070 και επιτύχει νεανικό δέρμα φυσικά.

Εισαγωγή: Έχετε κουραστεί να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες και δολάρια για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που υπόσχονται να γυρίσουν πίσω το ρολόι, αλλά αποτυγχάνουν να παραδώσει; Μην ψάχνετε άλλο! Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τα απίστευτα οφέλη του γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JQ-3070, ένα επαναστατικό συστατικό φροντίδας δέρματος που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε νεανικό και λαμπερό δέρμα όπως ποτέ πριν.


Μεταμορφώνοντας άμυλα για ένα βιώσιμο μέλλον με Πουλουλλανάση PU-720.

Εισαγωγή: Στο τεράστιο τοπίο της βιομηχανικής βιοτεχνολογίας, ένα ένζυμο ξεχωρίζει για την εξαιρετική ικανότητά του να μετατρέπει τα άμυλα σε πολύτιμες ενώσεις: Πουλουλουλανάση PU-720.


Τα εκπληκτικά οφέλη της Πουλουλλανάσης PU-720 στη βιομηχανία τροφίμων

1. Εκτεταμένη Διάρκεια ζωής: Κανείς δεν αρέσει το σπατάλη τροφίμων, και με Pullulanase PU-720, Μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τα απόβλητα τροφίμων. Αυτό το θαυματουργό ένζυμο βοηθά στην επέκταση της διάρκειας ζωής των διαφόρων προϊόντων αποτρέποντας την αναδρομή. Η επαναβάθμιση είναι η διαδικασία με την οποία τα μόρια αμύλου επανασυνδέονται μετά την ψύξη, που οδηγεί σε φθορά και μειωμένη φρεσκάδα του προϊόντος. Με την αναστολή της αναδρομής, η Pullulanase PU-720 διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο, τη μείωση της φθοράς και την αύξηση της ικανοποίησης των καταναλωτών.


Αύξηση της αποτελεσματικότητας, της ποιότητας και της διάρκειας ζωής με πουλουλλανάζη PU-720.

Εισαγωγή: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει τα αγαπημένα σας προϊόντα τροφίμων τόσο νόστιμα και διαρκώς; Ένας από τους ακάλυπτους ήρωες πίσω από τα παρασκήνια είναι η Πουλουλουλανάσε PU-720. Αυτό το απίστευτο ένζυμο παίζει κρίσιμο ρόλο στη βιομηχανία τροφίμων, παρέχοντας πολλά οφέλη που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, να βελτιώσει την ποιότητα και να παρατείνει διάρκεια ζωής. Σε αυτό το άρθρο, Θα εξερευνήσουμε τα θαύματα του Pullulanase PU-720 και πώς επαναστατώνει τον τρόπο που απολαμβάνουμε και διατηρούμε το φαγητό μας.


Γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-3035 Κατασκευαστές πίνακας εισάγει πολυγλουταμικό οξύ

Γ-Πολυμυγλουταμικό οξύ JY-3035 Κατασκευαστές πίνακας σας λέει ότι πολυγλουταμικό οξύ είναι επίσης γνωστό ως πολυγλουταμικό οξύ οξύ, κόμμι, ή πολυγλουτραμικό οξύ (γ-PGA). γ- Πολυγλουταμικό οξύ JY-3035 ένα ομοπολαμίδιο που σχηματίζεται με πολυμερισμό της ομάδας α-αμινο και γ-καρβοξύλιο μέσω δεσμών αμιδίων, Χρησιμοποιώντας αριστερά και δεξιά οπτικά ενεργό γλουταμινικό οξύ ως μονάδα.


Δείτε περισσότερα