TIETOJA

Olemme tekninen johtava entsyymien valmistaja Kiinassa vakiintunut maine luotettava toimittaja laatu entsyymi tuotteet asiakkaillemme kotona ja ulkomailla. Varustettu eniten kehittyneitä teknologioita upotettu käymisen, uuttamisen ja jalostuksen, Maailmanluokan tehdas on ISO 9001, 14001, 22000 sertifioitu ja täyttää myös GMP-standardin. Tuotteemme, sekä Halal että Kosher sertifioitu, on toimitettu 16 maahan viime vuosina. Vahva tekninen tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on yli kaksi vuosikymmentä tutkimuksen asiantuntemusta, entsyymivalmisteen kehittäminen ja tuotanto ja tekee tiivistä yhteistyötä ensimmäisen luokan tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa Kiinassa, jonka avulla voimme toimittaa johdonmukaisia laadukkaita tuotteita asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Odotamme vilpittömästi tukea teitä suurempaa menestystänne ja vaurauttanne tulevaisuudessa!

Katso lisää

UUTISET

Paras γ-polyglutamiinihappo JY-2035 myynnissä

Paras γ-polyglutamiinihappo JY-2035 myynnissä kertoo, että polyglutamiinihappo käytetään elintarvikkeissa, esimerkiksi viljoissa ja leivonnassa. 1. Paras γ-polyglutamaattinen happo JY-2035 myynnissä kertoo, että sen käyttäminen voi lisätä kalsiumin ja mineraalien imeytymistä. 2. On vähemmän muruja. 3. Anti-oksidanto, ei helppo pehmentää, maku huolto.

2023-03-16 Katso lisää

Γ-Polyglutamiinihappo JY-1035 Myydän

Myynnissä oleva γ-polyglutamiinihappo kertoo polyglutamiinihapon käyttöalueen. 1. Kosmeettinen laatu, elintarvikkeiden laatu: molekyylipaino 700000; 2. lääkelaatu: molekyylipaino 1 miljoona; 3. Vedenkäsittelyluokka: molekyylipaino 1,5 miljoonaa 4. Maaperän ja kasvin säätelyluokka: molekyylipaino alle 20 000.

2023-02-01 Katso lisää

Tukkumyynti γ-polyglutamiinihappo JY-2035 ottaa käyttöön polyglutamiinihapon istutuskäytön

Γ-polyglutamiinihappo JY-2035 kertoo polyglutamiinihapon lannoitteen synergististä kasvissa istutus, pääasiassa polyglutamiinihapon lannoitteen synergistissä kasvihuoneessa.

2023-04-07 Katso lisää

Alennus γ-polyglutamiinihappo JY-1035 valmistajat

Alennus γ-polyglutamiinihappo JY-1035 valmistajat kertovat, että molekyylipaino jakautuu välillä 100 kDa ja 1000:n välillä. Päivää. Alennus γ-polyglutamiinihappo JY-1035 valmistajat kertovat, että poly-γ-glutamiinihappo on erinomainen vesiliukoisuus. ja super adsorptio, ja biohajoavuus, ja hajoamistuotte on saasteittainen glutamiinihappo.

2023-03-02 Katso lisää

Quality γ-Polyglutamic Acid JY-2035 Manufacturers china

Laatu γ-Polyglutamiahappo JY-2035 Valmistajat posliini kertoo, että viime vuosina, kansalaisten ympäristötietoisuuden lisäämisen ja kansallisen kestävän kehityksen strategian vaatimusten vuoksi, Ympäristöystävällisten materiaalien kehittäminen ja ympäristöongelmia parantavien tuotteiden kehittäminen on tullut teollisuus Se edistää myös polyglutamiikkaprosessia happaman teollistumisen tutkimus ja tutkimus.

2023-03-09 Katso lisää

Uusi kasvi on KOSHER sertifioitu.

Olemme iloisia siitä, että uusi tehdas, joka on rekisteröity Jiangsu Boyang Bioproducts Co. Ltd., Sai KOSHER-todistuksen ennen Kiinan uutta vuotta Tiikeri. Kaikki uuden kasvin valmistamat entsyymituotteet, mukaan lukien alfa-amiylaasi, sieni-alfa-amiylaasi, Lämppyhkäinen alfa-Amylaasi, glukoamylaasi, yhdistelmä-entsyymivalmiste (glukoamylaasi/Pullulanaasi) ja Protease on Kosher sertifioitu. Uusi tehdas Jiangsu Boyang Bioproducts Co. Ltd. sijaitsee Nantong Cityn taloudellisessa ja teknologisessa kehitysvyöhykkeessä, noin 128 km luoteeseen Shanghaista. Uuden laitoksen johtaminen ja tekninen tiimi koostuu ammattilaisista, joilla on yli kaksikymmentä vuotta asiantuntemusta entsyymien tutkimukseen, kehittämiseen ja tuotantoon. Varustettu ensiluokkaisella käymisen, uuttamisen ja jalostuksen teknologialla, kehittyneillä tuotantolaitoksilla ja tarkastuslaitteilla, uusi laitos on FSSC 22000 sertifioitu, ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu elintarviketurvallisuuteen, laatu- ja ympäristönsuojelujärjestelmä vuonna 2021.

2022-06-02 Katso lisää

Maatalouden soveltaminen Kiinan γ-Polyglutamaattinen happo JY-2035 Myyntin

Kiina γ-polyglutamiinihappo JY-2035 Myynnissä kertoo, että γ-polyglutamiinihappoa γ-PGA voidaan käyttää kasvintuotannon lisäämiseen tarkoitettua ravintoainetta. 1. γ-polyglutamiinihappo γ-PGA Hydrogel ja γ-PGA on super hydrofilisyys ja veden retention kapasiteetti. Kiina γ-Polyglutamiinihappo JY-2035 Myynnissä kertoo, että kun se on tulvaa maaperässä, se muodostaa kalvon pinnalla kasvin juuren karvojen, jolla ei ole ainoastaan tehtävänä juuren karvojen suojelemiseen, Mutta on myös intiimi kosketus ravinteiden ja veden välillä maaperässä ja juuren karvat Paras toimitusalusta.

2023-03-24 Katso lisää

Γ-Polyglutamiinihappo JY-1035 myynnistä

Polyglutamiinihapon alkuperä. Γ-Polyglutamiahappo JY-1035 myynnissä kertoo, että natto on perinteinen soija fermentoitu ruoka, joka ihmisiä joillakin alueilla usein syödä. Γ-polyglutamiinihappo JY-1035 kertoo sinulle, että fermentoitu natto sisältää rikkaampia vitamiineja (B2, B6, B12, E, K2) ja enemmän sulatettavaa proteiinia kuin itse soija.

2023-02-09 Katso lisää

Katso lisää