TIETOJA

Olemme tekninen johtava entsyymien valmistaja Kiinassa vakiintunut maine luotettava toimittaja laatu entsyymi tuotteet asiakkaillemme kotona ja ulkomailla. Varustettu eniten kehittyneitä teknologioita upotettu käymisen, uuttamisen ja jalostuksen, Maailmanluokan tehdas on ISO 9001, 14001, 22000 sertifioitu ja täyttää myös GMP-standardin. Tuotteemme, sekä Halal että Kosher sertifioitu, on toimitettu 16 maahan viime vuosina. Vahva tekninen tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on yli kaksi vuosikymmentä tutkimuksen asiantuntemusta, entsyymivalmisteen kehittäminen ja tuotanto ja tekee tiivistä yhteistyötä ensimmäisen luokan tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa Kiinassa, jonka avulla voimme toimittaa johdonmukaisia laadukkaita tuotteita asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Odotamme vilpittömästi tukea teitä suurempaa menestystänne ja vaurauttanne tulevaisuudessa!

Katso lisää

UUTISET

FSSC 22000 -todistuksen uusiminen

2023-08-03 Katso lisää

Pullulanaasi PU-720: Tärkkelysprosessin mahdollisuuden avaaminen

Johdanto: Pullulanase PU-720, merkittävä entsyymi, jolla on erilaisia sovelluksia elintarvike- ja juomateollisuudessa, mullistaa tärkkelyksen käsittelykenttää. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja laaja valikoima toimintoja, tästä entsyymistä on tullut olennainen väline valmistajille, jotka haluavat parantaa tehokkuutta ja laatua, ja tuotteiden kannattavuus. Tässä artikkelissa tutkimme tärkeimmät ominaisuudet ja sovellukset Pullulanase PU-720, korostaa sen merkittäviä hyötyjä ja mahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla.

2023-07-05 Katso lisää

Γ-Polyglutamiinihappo JQ-3070: Nuoruuden lähde ihosi

1. Bye-bye Fine Lines ja ryppyjä: Sano hyvästit noille kiusallisille hienoille viivoille ja ryppyille γ-polyglutamiinihappo JQ-3070 avulla. Sen nesteittävät ominaisuudet eivät vain kosteuttaa ihoa vaan myös luo suojaavan esteen, joka auttaa estämään kosteuden häviämistä. Tämä este tasoittaa hienot viivat ja ryppyjä, antaen iholle nuoremman ja nuorten ulkonäkö.

2023-06-28 Katso lisää

Löydä voima γ-polyglutamiinihappo JQ-3070 ja saavuttaa nuorukainen iho luonnollisesti

Johdanto: Oletko väsynyt käyttämään lukemattomia tunteja ja dollareita ihonhoitotuotteisiin, jotka lupaavat kääntää kello takaisin, mutta eivät toimittaa? Älä etsi kauempaa! Tässä artikkelissa, esittelemme sinulle uskomattomat edut γ-polyglutamiinihappo JQ-3070, vallankumouksellinen ihonhoidon ainesosa, joka auttaa sinua saavuttamaan nuorukainen ja säteilevä iho kuin koskaan ennen.

2023-06-14 Katso lisää

Tärkkelysten muuttaminen kestävää tulevaisuutta varten Pullulanase PU-720:

Johdanto: Teollisuuden bioteknologian laajassa maisemassa yksi entsyymi erottuu sen poikkeuksellisesta kyvystään muuttaa tärkkelys arvokkaiksi yhdisteiksi: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 Katso lisää

Pullulanase PU-720:n hämmästyttävät hyödyt elintarviketeollisuudessa

1. Pidennetty hyllyaika: Kukaan ei halua tuhlata ruokaa, ja Pullulanase PU-720, Voimme vähentää merkittävästi elintarvikejätettä. Tämä ihmeellinen entsyymi auttaa pidentämään eri tuotteiden säilyvyyttä estämällä takautuminen. Tärkkelysmolekyylit uudelleen yhdistyvät jäähdytyksen jälkeen. joka johtaa tekstuuren heikkenemiseen ja tuotteen tuoreen vähenemiseen. Inhiboimalla retrogradaatiota, Pullulanase PU-720 pitää ruoan raikkaampia pidempään, vähennetään pilaantumista ja lisätään kuluttajien tyytyväisyyttä.

2023-05-10 Katso lisää

Tehokkuuden, laadun ja säilyvyyden parantaminen Pullulanase PU-720:

Johdanto: Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee lempiruokatuotteesi niin herkullisia ja pitkäkestoisia? Yksi laulamattomista sankareista kulissien takana on Pullulanase PU-720. Tämä uskomaton entsyymi on tärkeä rooli elintarviketeollisuudessa, tuottaen lukuisia etuja, jotka parantavat tehokkuutta. parantaa laatua ja pidentää säilyvyyttä. Tässä artikkelissa: Tutkimme Pullulanase PU-720:n ihmeitä ja miten se mullistaa tavan, jolla nautimme ja säilytämme ruokamme.

2023-05-02 Katso lisää

Γ-Polyglutamiinihappo JY-3035 Valmistajat posliini tuo Polyglutamiinihappo

Γ-Polyglutamiinihappo JY-3035 Valmistajat Kiina kertoo, että Polyglutamiinihappo tunnetaan myös nimellä polyglutamiinia happo, natto purukumia, tai polyglutamiinihappo (γ-PGA). homopolyamidi, joka muodostuu α-amino-ryhmän ja γ-karboksyyliryhmän polymerisoimalla amidi-siteiden kautta, Käytetään vasemmalla ja oikealla optisesti aktiivista glutamiinihappoa yksikkönä.

2023-04-24 Katso lisää

Katso lisää