O NAMA

Mi smo vodeći tehnički proizvođač enzima našim klijentima kod kuće i u inozemstvu. Opremljen najnaprednijim tehnologijama potopljene fermentacije, ekstrakcije i rafiniranja, naša fabrika svjetske klase je ISO 9001, 14001, 22000 certificirana i u skladu s standardom GMP. Naši proizvodi, i Halal i Kosher certificirani, dostavljeni su u 16 zemalja tijekom proteklih godina. Naš snažan tehnički tim sastoji se od profesionalaca sa više od dva desetljeća stručnosti u istraživanju, razvoj i proizvodnja pripreme enzima i usko surađuje s prvoklasnim istraživačkim institutima i sveučilištima u Kini, što nam omogućuje da dostavljamo dosljedne kvalitetne proizvode kako bi zadovoljili potrebe kupca. Iskreno se radujemo da vas podržimo za vaš veći uspjeh i prosperitet u budućnosti!

vidi više

VIJESTI

Obnova certifikata FSSC 220000

2023-08-03 vidi više

Pullulanaza PU-720: Otključavanje potencijala obrade škrobama

Uvod: Pullulanase PU-720, izvanredan enzim s raznovrsnim primjenama u industriji hrane i pića, revolucionira polje obrade škroba. Sa svojim jedinstvenim svojstvima i širokim rasponom funkcionalnosti, Ovaj enzim je postao bitan alat za proizvođače koji žele poboljšati učinkovitost, kvalitetu, i profitabilnost njihovih proizvoda. U ovom članku istražit ćemo ključne značajke i aplikacije Pullulanase PU-720, naglašavajući svoje izvanredne koristi i potencijal u različitim industrijama.

2023-07-05 vidi više

Γ-Poliklutamna kiselina JQ-3070: Fontana mladosti za vašu kožu

1. Bye-bye Fine Linije i bore: Pozdravite se od tih sitnih linija i bora uz pomoć γ-Polyglutamne kiseline JQ-3070. Njegova hidratacijska svojstva ne samo da hidriraju kožu, nego i stvaraju zaštitnu barijeru koja pomaže spriječiti gubitak vlage. Ova barijera izgladi tanke linije i bore, pružajući vašoj koži mladostiviji i podmlađivani izgled.

2023-06-28 vidi više

Otkrijte snagu γ-poliglutamne kiseline JQ-3070 i postići mladežnu kožu prirodno.

Uvod: Jesi li umoran od trošenja bezbroj sati i dolara na proizvode za njegu kože koji obećavaju da će vratiti sat, ali ne isporučuju? Ne traži dalje! U ovom članku, mi ćemo vam predstaviti nevjerojatne prednosti γ-Polyglutamne kiseline JQ-3070, revolucionarni sastojak za njegu kože koji će vam pomoći da postignete mlado i sjajnu kožu kao nikada prije.

2023-06-14 vidi više

Transformiranje škroba za održivu budućnost s Pullulanase PU-720.

Uvod: U ogromnom krajoliku industrijske biotehnologije, Jedan enzim se ističe zbog njegove izvanredne sposobnosti pretvaranja škroba u vrijedne spojeve: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 vidi više

Nevjerojatne prednosti Pullulanase PU-720 u prehrambenoj industriji

1. Prošireni rok za rok: Nitko ne voli gubljenje hrane, i s Pullulanase PU-720, Možemo znatno smanjiti otpad hrane. Ovaj čudesni enzim pomaže u produljenju roka valjanosti različitih proizvoda sprječavajući retrogradacija. Retrogradacija je proces kojim se molekule škroba ponovno povezuju nakon hlađenja, što dovodi do teksturalnog pogoršanja i smanjenu svježinu proizvoda. Inhibicijom retrogradacije, Pullulanase PU-720 održava hranu duže svježu, smanjivanje kvarjenja i povećanje zadovoljstva potrošača.

2023-05-10 vidi više

Povećanje učinkovitosti, kvalitete i rok valjanosti s pullulanazom PU-720.

Uvod: Jeste li se ikada pitali zašto su vaše omiljene hrane tako ukusne i dugotrajne? Jedan od neopjevanih heroja iza scene je Pullulanase PU-720. Ovaj neverovatni enzim igra ključnu ulogu u prehrambenoj industriji, pružajući brojne prednosti koje poboljšavaju učinkovitost, poboljšati kvalitetu i produljiti rok trajanja. U ovom članku, istražit ćemo čuda Pullulanase PU-720 i kako revolucionira način na koji uživamo i čuvamo našu hranu.

2023-05-02 vidi više

Γ-Poliklutamna kiselina JY-3035 Proizvođači Kina uvodi poliglutamnu kiselinu

Γ-Poliklutamna kiselina JY-3035 Proizvođači Kina kaže da je i poliglutamična kiselina poznata kao i poliglutamična kiselina. kiselina natto žvaka, ili poliglutamična kiselina (γ-PGA). γ- poliglutamna kiselina JY-3035 Proizvođači Kina vam govori da je to. homopoliamid oblikovan polimerizacijom α-amino skupine i γ-karboksilna skupina putem amidnih veza, Koristeći lijevu i desnu optički aktivnu glutaminsku kiselinu kao jedinicu.

2023-04-24 vidi više

vidi više