RóLUNK

Mi egy műszaki vezető enzim gyártó kínában elismert hírnevét, mint egy megbízható szállítója minőségi enzim termékek ügyfeleink itthon és külföldön. Felszerelt legfejlettebb technológiák a víz alatti erjesztés, kitermelés és finomítás folyamat, a világszínvonalú gyár iso 9001, 14001, 22000 tanúsított és megfelel a gmp szabvány. Termékeinket, mind a halal, mind a kóser tanúsítvánnyal, az elmúlt évek során 16 országba szállították. Erős technikai csapatunk több mint két évtizedes szakemberekből áll, akik az enzimkészítmény kutatásában, fejlesztésében és gyártásában szakértelemmel rendelkeznek, és szorosan együttműködnek az első osztályú kutatóintézetekkel és egyetemekkel kínában, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tartós minőségű termékeket, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek. Mi őszintén várom, hogy támogassa a nagyobb siker és a jólét a jövőben!

mutass többet

SAJTóSZOBA

Fssc 22000 tanúsítvány megújítása

2023-08-03 mutass többet

Pullulanase PU-720: kioldja a keményítő feldolgozás lehetőségét

Bevezetés: a pullulanase PU-720, egy figyelemre méltó enzim, amely változatos alkalmazások az élelmiszer-és italiparban, forradalmasítja a keményítő feldolgozás területén. Egyedülálló tulajdonságai és a funkciók széles választéka miatt ez az enzim elengedhetetlen eszköze lett a termékek hatékonyságának, minőségének és jövedelmezőségének növelésére törekvő gyártóknak. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a pullulanase PU-720 legfontosabb jellemzőit és alkalmazásait, kiemelve annak figyelemre méltó előnyeit és potenciálját a különböző iparágakban.

2023-07-05 mutass többet

Γ-polyglutamic acid JQ-3070: a szökőkút a fiatalok a bőr

1. bye-bye finom vonalak és ráncok: búcsút ezektől a bosszantó finom vonalak és ráncok segítségével γ-poliglutaminsav JQ-3070. Hidratáló tulajdonságai nemcsak hidratálják a bőrt, hanem védőgátat is hoznak létre, amely segít megakadályozni a nedvességveszteséget. Ez a sorompó kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, így a bőr fiatalosabb és fiatalosabb megjelenést.

2023-06-28 mutass többet

Fedezze fel a γ-polyglutamic acid JQ-3070 erejét és érje el a fiatalos bőrt természetesen

Bevezetés: fáradt a számtalan órát és dollárt költeni a bőrápolási termékekre, amelyek ígéretet tesznek arra, hogy visszafordítsák az órát, de nem sikerül teljesíteni? Ne nézzen tovább! Ebben a cikkben bemutatjuk a γ-polyglutamic acid JQ-3070 hihetetlen előnyeit, amely egy forradalmi bőrápoló összetevő, amely segít elérni a fiatalos és ragyogó bőrt, mint még soha.

2023-06-14 mutass többet

2023-05-17 mutass többet

A pullulanase PU-720 elképesztő előnyei az élelmiszeriparban

1. meghosszabbított eltarthatóság: senki nem szereti az élelmiszer pazarolását, és a pullulanase PU-720-kal jelentősen csökkenthetjük az élelmiszer-hulladékot. Ez a csodás enzim segít meghosszabbítani a különböző termékek eltarthatóságát a retrogradáció megakadályozásával. A retrogradáció az a folyamat, amelynek során a keményítő molekulák hűtés után visszahúzódnak, ami a texturális romláshoz és a termék frissességéhez vezet. A retrogradáció gátlásával a pullulanase PU-720 hosszabb ideig friss ételeket tart, csökkenti a romlást és növeli a fogyasztói elégedettséget.

2023-05-10 mutass többet

A hatékonyság, a minőség és az eltarthatóság növelése pullulanase PU-720

Bevezetés: valaha is kíváncsi volt, hogy mi teszi a kedvenc élelmiszer-termékeket olyan finom és tartós? Az egyik nem énekelt hős a színfalak mögött a pullulanase PU-720. Ez a hihetetlen enzim döntő szerepet játszik az élelmiszeriparban, számos előnyt nyújtva, amelyek fokozzák a hatékonyságot, javítják a minőséget és meghosszabbítják az eltarthatóságot. Ebben a cikkben feltárjuk a pullulanase PU-720 csodáit, és azt, hogyan forradalmasítja azt, ahogy élvezzük és megőrzik az ételünket.

2023-05-02 mutass többet

Γ-polyglutamic acid JY-3035 gyártók kína bemutatja a polyglutamic acid

Γ-polyglutamic acid JY-3035 gyártók kína azt mondja, hogy a poliglutaminsav is ismert poliglutaminsav, natto gum, vagy poliglutaminsav (γ-pga). γ-polyglutamic acid JY-3035 gyártók kína azt mondja, hogy ez egy homopolyamid által alkotott polimerizáció az α-amino csoport és γ-karboxil csoport keresztül amid kötések, A bal és a jobb oldali optikailag aktív glutaminsav alkalmazása egységként.

2023-04-24 mutass többet

mutass többet