за нас

Ние сме водечки технички производител на ензим во Кина со утврдена репутација како сигурен снабдувач на квалитетниот ензим. На нашите муштерии дома и во странство. Подготвени со најнапредни технологии за потопена ферментација, извлекување и рафинирање. Нашата фабрика за светска класа е ISO 9001, 14001, 22000 потврдена и исто така се согласува и стандард на ГМП. Нашите производи, и Халал и Кошер, беа доставени на 16 земји во текот на изминатите години. Нашиот силен технички тим се состои од професионалци со повеќе од две децении експерти во истражувањето. Развојот и производството на подготовка на ензим и соработува тесно со истражувачките институти и универзитетите во Кина, кои ни овозможува да доставуваме постојат квалитетни производи за да ги задоволиме потребите на муштериите. Искрено чекаме да те поддржиме за твојот поголем успех и благосостојба во иднина!

Гледај Повеќе

Вести

Најдобриот γ-полигглумски асид JY-2035 за продажба.

Најдобриот γ-полигглумски акид JY-2035 на продажбата ви кажува дека полиглумски киселина се користи во храна. како во житарици и печење. 1. Најдобриот γ-полегглумски акис од JY-2035 на продажбата ви кажува дека користењето може да го зголеми апсорпцијата на калциумот и mineralи. 2. Има помалку трошки. 3. Анти-оксизација, не е лесно да се омекне, одржување на вкус.


Γ-полигглумски асид JY-1035 за продажба.

Припродавањето ве кажува дека примената на полиглатамска киселина. 1. Косметичка оценка, храна: молекуларна тежина 700.000; 2. фармацевтска оценка: молекуларна тежина 1 милиони; Одделот за третман на вода: молекуларна тежина 1.5 милиони.


Wholesale γ-Polyglutamic Acid JY-2035 introduces the planting application of polyglutamic acid

Големиот γ-полегглумскиот кисел во JY-2035 ви кажува за примената на синергист за ѓубривање на полиглумски кисели во зеленчук садење, главно во тестот на полиглатамска киселина синергист на ѓубривање во стаклената куќа.


Производителите

Производителите на дистрибуцијата γ-полигглумски цид JY-1035 велат дека молекуларната дистрибуција е помеѓу 100kDa и 1000. КДа. Производителите на дискусите γ-полигглумски цид JY-1035 ви велат дека поли-γ-глумамична киселина има одлична решеност на вода ... Супер адсорпција, и биодаградбилност, а производот на деградацијата е без загадување на глутамска киселина.


Квалитетот

Квалитетот Поради подобрувањето на свеста на луѓето на животната средина и барањата на националната стратегија за одржлива развој, Развојот на еколошки пријателски материјали и развојот на производите кои ги подобруваат проблемите на животната средина станаа индустрија. Истражување и истражување на киселина.


Нашата нова фабрика е КОШЕР потврдена

Среќни сме што нашата нова фабрика, регистрирана како Џангс Бојанг Бипродуктс Ко. Линд., Го доби КОШЕР сертификат пред кинеската Нова година на Тигарот. Сите ензимски производи производи од новата фабрика вклучувајќи го и Алфа-Амилас, Фунгал Алфа-Амиласе, Точка-стабилна Алфа- Амилаза, глакоамилаза, подготвување на ензим (Глукоамилаза/Пулуланаза) и протеза се Кошер потврдени. Нашата нова фабрика Јангсу Бојанг Бипродуктс Ко. Линд. Се наоѓа во економскиот и технолошкиот развој зон во Нантонг Сити, околу 128 километри северозападно од Шангај. Менаџерскиот и техничкиот тим на нашата нова фабрика се состои од професионалци со повеќе од дваесет години експертиза во истражувањето, развојот и производството на ензимите. Опремен со прва класа ферментација, извлекување и рафинирање технологија, напредните производствени објекти и опрема за инспекција, Нашата нова фабрика е FSSC 22000 потврдена, ISO 9001 и ISO 14001 потврдена за безбедноста на храната, Квалитетот и системот за управување на заштита на животната средина во 2021.


Земјоделска апликација на Кина γ-полигглумска киселина ЈY-2035 за продажба.

Кина γ-полегглумски акид JY-2035 за продажба ви кажува дека γ-полигглумскиот кид γ-PGA може да се употреби како што се користи. хранливец за зголемување на производството на растенијата. 1. γ-полигглумска киселина γ-PGA Хидрогел и γ-PGA имаат супер хидрофисит и капацитет на вода. За продажба на Кина γ-полигуламичкиот киселин ЈY-2035 ви кажува дека кога ќе биде поплавена во почвата, Тој ќе формира филм на површината на корените влакна на растенијата, која не само што ја има функцијата да ги заштити корените коса, Но, исто така, има интимен контакт помеѓу хранливите и водата во почвата и корените влакна е најдобрата платформа за доставање.


Γ-полигглумски асид JY-1035 за продажба.

Потеклото на полиглумската киселина. Ацид ЈY-1035 на продажба ве кажува дека натто е традиционална финансиска храна која е луѓето. Во некои области често јадат. Ацид ЈY-1035 на продажба ви кажува дека ферментираниот натто содржи побогати витамини (B2, B6, B12, E, K2) и поводлив протеини од самиот сојак.


Гледај Повеќе