за нас

Ние сме водечки технички производител на ензим во Кина со утврдена репутација како сигурен снабдувач на квалитетниот ензим. На нашите муштерии дома и во странство. Подготвени со најнапредни технологии за потопена ферментација, извлекување и рафинирање. Нашата фабрика за светска класа е ISO 9001, 14001, 22000 потврдена и исто така се согласува и стандард на ГМП. Нашите производи, и Халал и Кошер, беа доставени на 16 земји во текот на изминатите години. Нашиот силен технички тим се состои од професионалци со повеќе од две децении експерти во истражувањето. Развојот и производството на подготовка на ензим и соработува тесно со истражувачките институти и универзитетите во Кина, кои ни овозможува да доставуваме постојат квалитетни производи за да ги задоволиме потребите на муштериите. Искрено чекаме да те поддржиме за твојот поголем успех и благосостојба во иднина!

Гледај Повеќе

Вести

Pullulanase PU-720: Отклучување на потенцијалниот процес на ѕвезди


Збогум. Збогувајте се со тие лош фини редови и птички со помош на ЈК-3070. Неговите имоти не само што ја влагаат кожата туку создаваат и заштитна бариера која помага да се спречи губењето на влагата. Оваа бариера ги исполнува убавите линии и психички, а кожата ти дава помлада и поново изглед.


Откриј ја моќта на γ-полегглумскиот кислород JQ-3070

Вовед: Дали си уморен од трошиш безброј часови и долари на производите за кожа, кои ветуваат дека ќе го вратат часовникот, но не можат да донесат? Не гледај подалеку! Во оваа статија, ќе ве претставиме со неверојатните бенефиции на γ-полигуламички акидот JQ-3070, Револуционерна состојба за кожа, која ќе ти помогне да постигнеш млада и сјајна кожа како никогаш порано.


Неверојатните бенефиции на Pullulanase PU-720 во индустријата за храна

1. Проширена слободна живота: никој не сака да троше храна, и со Pullulanase PU-720, Можеме значително да го намалиме отпадот на храната. Овој чудесен ензим помага да го прошири полицајскиот живот на различни производи со тоа што спречува ретроградација. Ретроградацијата е процесот на кој молекулите на ѕвездите се повторуваат по ладењето, води до текстурално влошување и намалувањето на производот. Со спречување на ретроградацијата, Pullulanase PU-720 ја чува храната подолго. намалување на уништувањето и зголемувањето на потрошувачот.


Зголемување на ефикасноста, квалитетот и животот засолниште со Pullulanase PU-720

Дали некогаш сте се прашувале што ги прави твоите омилени производи за храна толку вкусни и долготрајни? Еден од несовесените херои позади сцените е Pullulanase PU-720. Оваа неверојатна ензим игра клучна улога во индустријата на храната, донесувајќи бројни бенефиции кои ги зголемуваат ефикасноста, Ја подобрува квалитетот и продолжувај го животот на полицата. Во оваа статија, Ќе ги истражуваме чудата на Pullulanase PU-720 и како тоа револуционализира како што уживаме и зачувуваме храна.


Γ-полигглумски цид JY-3035 Производителите воведуваат полиглатамички кид

Ги-полигглумски цид JY-3035 Производителите ви кажуваат дека полиглатамска киселина е исто така позната како полиглумички. Киселин, Натто мастика, или полиглатамички киселина (γ-PGA). Хомополјамид формиран со полимеризација на α-амино групата и γ-carboxyl-група преку amide обврзници, Користејќи лево и десно активна глутамска киселина како единица.


Гледај Повеќе