TENTANG KAMI

Kami adalah pengeluar enzim terkemuka teknikal di China dengan reputasi yang mantap sebagai pembekal produk enzim berkualiti yang boleh dipercayai kepada pelanggan kami di rumah dan di luar negara. Dilengkapi dengan teknologi yang paling maju dalam proses penapaian, pengekstrakan dan penapisan yang timbul, kilang bertaraf dunia kami adalah ISO 9001, 14001, 22000 yang disahkan dan juga mematuhi standard GMP. Produk kami, Halal dan Kosher certified, telah dihantar ke 16 buah negara pada tahun-tahun lalu. Pasukan teknikal yang kuat kami terdiri daripada profesional dengan lebih daripada dua dekad kepakaran dalam penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran penyediaan enzim dan bekerjasama rapat dengan institut penyelidikan dan universiti kelas pertama di China, yang membolehkan kami menyampaikan produk berkualiti yang konsisten untuk memenuhi keperluan pelanggan. Kami sangat berharap untuk menyokong anda untuk kejayaan dan kemakmuran yang lebih besar pada masa akan datang!

melihat lebih banyak

BERITA

Asid γ-Polyglutamic terbaik JY-2035 pada jualan

Asid γ-Polyglutamic terbaik JY-2035 pada jualan memberitahu anda bahawa asid polyglutamik digunakan dalam makanan, seperti dalam bijirin dan penaik. 1. Asid γ-Polyglutamic terbaik JY-2035 pada jualan memberitahu anda bahawa menggunakannya boleh meningkatkan penyerapan kalsium dan mineral. 2. Terdapat serbuk yang lebih sedikit. 3. Anti-pengoksidaan, tidak mudah melembutkan, penyelenggaraan rasa.


Γ-asid Polyglutamic JY-1035 untuk dijual

Asid γ-Polyglutamic JY-1035 untuk dijual memberitahu anda pelbagai aplikasi asid polyglutamik. 1. Gred kosmetik, gred makanan: berat molekul 700,000; 2. Gred farmaseutikal: berat molekul 1 juta; 3. Gred rawatan air: berat molekul 1.5 juta 4. Gred pengawal tanah dan loji: berat molekul di bawah 20,000.


Asid γ-Polyglutamic borong JY-2035 memperkenalkan penggunaan penanaman asid polyglutamik

Borong γ-Polyglutamic Acid JY-2035 memberitahu anda tentang penggunaan sinergi baja asid polyglutamic dalam penanaman sayur-sayuran, terutamanya dalam ujian plot sinergi baja asid polyglutamic di rumah hijau.


Diskaun γ-Polyglutamic asid JY-1035 pengeluar

Diskaun γ-Polyglutamic Acid JY-1035 pengeluar memberitahu anda bahawa pengagihan berat molekul adalah antara 100kDa dan 10000kDa. Diskaun γ-Polyglutamic Acid JY-1035 pengeluar memberitahu anda bahawa asid poli-γ-glutamik mempunyai kelarutan air yang sangat baik, penjerapan super, dan biodegradability, dan produk degradasi adalah asid glutamik bebas pencemaran.


Kualiti γ-asid Polyglutamic JY-2035 pengeluar china

Kualiti γ-Polyglutamic Acid JY-2035 pengeluar china memberitahu anda bahawa dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kerana peningkatan kesedaran alam sekitar rakyat dan keperluan strategi pembangunan mampan negara, Pembangunan bahan-bahan mesra alam dan pembangunan produk yang meningkatkan masalah alam sekitar telah menjadi industri ia juga menggalakkan proses penyelidikan perindustrian asid polyglutamic dan penerokaan.


Kilang baru kami adalah KOSHER Certified

Kami gembira bahawa kilang baru kami, didaftarkan sebagai Jiangsu Boyang Bioproducts co., Ltd., menerima sijil halal sebelum tahun baru cina harimau. Semua produk enzim yang dihasilkan oleh loji baru termasuk Alpha-Amylase, Alpha-Amylase kulat, Alpha-Amylase yang stabil haba, Glucoamylase, penyediaan enzim kompaun (Glucoamylase/Pullulanase) dan notification halal disahkan. Kilang baru kami Jiangsu Boyang Bioproducts co., Ltd. terletak di zon pembangunan ekonomi & teknologi Nantong City, sekitar 128km barat laut dari Shanghai. Pasukan pengurusan dan teknikal loji baru kami terdiri daripada profesional dengan lebih daripada dua puluh tahun kepakaran dalam penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran enzim. Dilengkapi dengan penapaian kelas pertama, teknologi pengekstrakan dan penapisan, kemudahan pengeluaran canggih dan peralatan pemeriksaan, kilang baru kami telah disahkan FSSC 22000, ISO 9001 dan ISO 14001 yang disahkan untuk keselamatan makanan, kualiti dan sistem pengurusan perlindungan alam sekitar pada tahun 2021.


Penggunaan pertanian China γ-Polyglutamic Acid JY-2035 untuk dijual

China γ-Polyglutamic Acid JY-2035 untuk dijual memberitahu anda bahawa γ-Polyglutamic Acid γ-PGA boleh digunakan sebagai nutrien untuk peningkatan pengeluaran tumbuhan. 1. Γ-polyglutamic asid γ-PGA Hydrogel dan γ-PGA mempunyai super hydrophilicity dan kapasiti pengekalan air. China γ-Polyglutamic Acid JY-2035 untuk dijual memberitahu anda bahawa apabila ia dibanjiri di dalam tanah, ia akan membentuk filem di permukaan rambut akar tumbuhan, yang bukan sahaja mempunyai fungsi melindungi rambut akar, Tetapi juga mempunyai hubungan intim antara nutrien dan air di dalam tanah dan rambut akar platform penghantaran terbaik.


Γ-asid Polyglutamic JY-1035 pada jualan

Asal-usul asid polyglutamic. Γ-Polyglutamic Acid JY-1035 pada jualan memberitahu anda bahawa natto adalah makanan kacang soya tradisional yang ditapai oleh orang-orang di sesetengah kawasan sering makan. Γ-Polyglutamic Acid JY-1035 pada jualan memberitahu anda bahawa natto yang ditapai mengandungi vitamin yang lebih kaya (B2, B6, B12, E, K2) dan protein yang lebih mudah dicerna daripada kacang soya itu sendiri.


melihat lebih banyak