OVER

Wij zijn een technische toonaangevende enzymfabrikant in China met een gevestigde reputatie als een betrouwbare leverancier van kwaliteitsenzymproducten aan onze klanten in binnen-en buitenland. Uitgerust met de meest geavanceerde technologieën van ondergedompelde fermentatie-, extractie-en raffinageproces, is onze fabriek van wereldklasse ISO 9001, 14001, 22000 gecertificeerd en voldoet ook aan de GMP-norm. Onze producten, zowel Halal als Kosher gecertificeerd, zijn de afgelopen jaren geleverd aan 16 landen. Ons sterke technische team bestaat uit professionals met meer dan twee decennia expertise in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van enzymvoorbereiding en werkt nauw samen met de eersteklas onderzoeksinstituten en universiteiten in China, die ons in staat stellen om consistente kwaliteitsproducten te leveren om aan de behoeften van de klant te voldoen. We kijken er oprecht naar uit om u te ondersteunen voor uw grotere succes en welvaart in de toekomst!

Bekijk meer

NIEUWS

Vernieuwing van FSSC 22000 Certificaat

2023-08-03 Bekijk meer

Pullulanase-PU-720: het potentieel van zetmeelverwerking ontgrendelen

Inleiding: Pullulanase-PU-720, een opmerkelijk enzym met diverse toepassingen in de voedings-en drankenindustrie, brengt een revolutie teweeg op het gebied van zetmeelverwerking. Met zijn unieke eigenschappen en een breed scala aan functionaliteiten is dit enzym een essentieel hulpmiddel geworden voor fabrikanten die de efficiëntie, kwaliteit en winstgevendheid van hun producten willen verbeteren. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Pullulanase-PU-720 onderzoeken, waarbij we de opmerkelijke voordelen en het potentieel ervan in verschillende industrieën benadrukken.

2023-07-05 Bekijk meer

Γ-polyglutaminezuur JQ-3070: de fontein van de jeugd voor uw huid

1. Bye-bye Fine Lines and Rimples: zeg vaarwel tegen die vervelende fijne lijntjes en rimpels met behulp van γ-polyglutaminezuur JQ-3070. De hydraterende eigenschappen hydrateren niet alleen de huid, maar creëren ook een beschermende barrière die helpt om vochtverlies te voorkomen. Deze barrière verzacht fijne lijntjes en rimpels, waardoor uw huid een jeugdiger en verjongd uiterlijk krijgt.

2023-06-28 Bekijk meer

Ontdek de kracht van γ-polyglutaminezuur JQ-3070 en bereik een jeugdige huid op natuurlijke wijze

Inleiding: Ben je het zat om talloze uren en dollars te besteden aan huidverzorgingsproducten die beloven de klok terug te draaien maar niet te leveren? Zoek niet verder! In dit artikel laten we u kennismaken met de ongelooflijke voordelen van γ-polyglutaminezuur JQ-3070, een revolutionair huidverzorgingsingrediënt dat u zal helpen een jeugdige en stralende huid te bereiken als nooit tevoren.

2023-06-14 Bekijk meer

Zetmeel transformeren voor een duurzame toekomst met Pullulanase-PU-720

Inleiding: In het uitgestrekte landschap van industriële biotechnologie valt één enzym op door zijn buitengewone vermogen om zetmeel om te zetten in waardevolle verbindingen: Pullulanase-PU-720.

2023-05-17 Bekijk meer

De verbazingwekkende voordelen van Pullulanase-PU-720 in de voedingsmiddelenindustrie

1. verlengde houdbaarheid: niemand houdt van het verspillen van voedsel, en met Pullulanase-PU-720, kunnen we aanzienlijk verminderen voedselverspilling. Dit wonderbaarlijke enzym helpt de houdbaarheid van verschillende producten te verlengen door retrogradatie te voorkomen. Retrogradatie is het proces waarbij zetmeelmoleculen na afkoeling opnieuw associëren, wat leidt tot verslechtering van de textuur en verminderde productversheid. Door retrogradatie te remmen, houdt Pullulanase voedsel PU-720 langer vers, waardoor bederf wordt verminderd en de tevredenheid van de consument toeneemt.

2023-05-10 Bekijk meer

Het verhogen van Efficiëntie, Kwaliteit, en Houdbaarheid met Pullulanase PU-720

Inleiding: Heb je je ooit afgevraagd wat je favoriete voedingsproducten zo heerlijk en langdurig maakt? Een van de onbezongen helden achter de schermen is Pullulanase PU-720. Dit ongelooflijke enzym speelt een cruciale rol in de voedingsindustrie en levert tal van voordelen op die de efficiëntie verbeteren, de kwaliteit verbeteren en de houdbaarheid verlengen. In dit artikel zullen we de wonderen van Pullulanase-PU-720 onderzoeken en hoe het een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we genieten en ons voedsel bewaren.

2023-05-02 Bekijk meer

Γ-polyglutaminezuur JY-3035 fabrikanten China introduceert polyglutaminezuur

Γ-Polyglutaminezuur JY-3035 fabrikanten China vertelt u dat polyglutaminezuur ook bekend staat als polyglutaminezuur, nattogom of polyglutaminezuur (γ-PGA). γ-Polyglutaminezuur JY-3035 fabrikanten China vertelt u dat het een homopolyamide is dat wordt gevormd door polymerisatie van de α-aminogroep en γ-carboxylgroep via amidebindingen, Met behulp van links en rechts optisch actief glutaminezuur als een eenheid.

2023-04-24 Bekijk meer

Bekijk meer