OM

Vi er en teknisk ledende enzymprodusent i Kina med et etablert rykte som en pålitelig leverandør av kvaliteten enzymprodukt til våre kunder hjemme og utenlands. Utstyrt med de mest avanserte teknologier for vanng Vår verdensklasse fabrikk er ISO 9001, 14001, 22000 sertifisert og oppfyller også GMP-standard. Våre produkter, både Halal og Kosher sertifisert, er levert til 16 land de siste årene. Vårt sterke tekniske team består av fagfolk med mer enn 20 år eksperter i forskningen. utvikling og produksjon av enzympreparat og samarbeider nært med førsteklasses forskningsinstitutter og universiteter i Kina, som gjør det mulig for oss å levere ensartede kvalitetsprodukter for å dekke kundens behov. Vi ser oppriktig fram til å støtte deg for din større framgang og velstand i framtiden!

se mer

NYHETSSENTER

Fornyelse av FSSC 22000 sertifikat

2023-08-03 se mer

Pullulanase PU-720: Opplåsing av potensialet ved stivelsesbearbeiding

Innledning: Pullulanase PU-720, et bemerkelsesverdig enzym med forskjellige anvendelser i næringsmiddel- og drikkevareindustrien, revolusjonerer stivelsesbehandlingsfeltet. Med sine unike egenskaper og mange funksjoner, dette enzymet er blitt et vesentlig verktøy for produsenter som ønsker å øke effektiviteten og kvaliteten, og deres produkters lønnsomhet. I denne artikkelen vil vi undersøke de viktigste funksjonene og applikasjonene til Pullulanase PU-720, som framhever de bemerkelsesverdige fordelene og potensialene i forskjellige industrier.

2023-07-05 se mer

Γ-Polyglutamsyre JQ-3070: Ungdomskilden for din hud

1. Ha det, fine linjer og rynker: Si farvel til de irriterende fine linjene og rynkene ved hjelp av γ-polyglutamsyre JQ-3070. Dens fuktige egenskaper gir ikke bare huden fuktighet, men skaper også en beskyttende barriere som bidrar til å forebygge tap av fuktighet. Denne barrieren utglatter fine linjer og rynker og gir huden et mer ungdomlig og foryngret utseende.

2023-06-28 se mer

Oppdag effekten til γ-polyglutamsyre JQ-3070 og oppnå ungdomlig hud naturlig.

Indledning: Er du lei av å bruke utallige timer og penger på hudpleier som lover å snu tiden tilbake, men som ikke leverer? Ikke let! I denne artikkelen vil vi presentere deg for de utrolige fordelene ved γ-polyglutamsyre JQ-3070, en revolusjonær hudpleieningrediens som vil hjelpe deg å oppnå ungdomlig og strålende hud som aldri før.

2023-06-14 se mer

Innledning: Ett enzym skiller seg ut for dets ekstraordinære evne til å omdanne stivelse til verdifulle forbindelser: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 se mer

Pullulanase PU-720 er forbausende i matindustrien

1. Utvidet holdbarhet: Ingen liker å sløse mat, og med Pullulanase PU-720, Vi kan redusere matavfallet betydelig. Dette mirakuløse enzymet bidrar til å forlenge holdbarhetstiden til forskjellige produkter ved å forhindre retrogradasjon. Retrogradasjon er den prosessen der stivelsesmolekyler igjen assosieres etter kjøling, som fører til teksturforringelse og redusert friskhet i produktet. Ved å hemme retrogradasjonen holder Pullulanase PU-720 matvarer friskere lenger. redusere ødeleggelse og øke forbrukerne tilfredshet.

2023-05-10 se mer

Økning av effektivitet, kvalitet og holdbarhet med pullulanase PU-720.

Introduksjon: Har du noen gang lurt på hva som gjør dine favorittvarer så gode og varige? En av de uforstunde heltene bak kulissene er Pullulanase PU-720. Dette utrolige enzymet spiller en avgjørende rolle i næringsmiddelindustrien og gir mange fordeler som øker effektiviteten. forbedre kvaliteten og forlenge holdbarhetstiden. I denne artikkelen: Vi vil undersøke Pullulanase PU-720 og hvordan det revolusjonerer måten vi nyter og bevarer maten vår.

2023-05-02 se mer

Γ-Polyglutamsyre JY-3035 Produsenters porselen introduserer polyglutamsyre

Γ-polyglutamsyre JY-3035 Produsenter forteller deg at polyglutaminsyre også er kjent som polyglutami. syre, nattogummi, eller polyglutaminsyre (γ-PGA). γ-polyglutamsyre JY-3035 en homopolyamid dannet ved polymerisering av α-aminogruppen og γ-karboksylgruppen via amidbindinger, Bruk av venstre og høyre optisk aktiv glutaminsyre som enhet.

2023-04-24 se mer

se mer