DESPRE

Suntem un producător de enzime de conducere tehnic în China, cu o reputație stabilită ca un furnizor de încredere de produs enzime de calitate. clienţilor noştri la domiciliu şi în străinătate. Echipate cu cele mai avansate tehnologii de fermentare, de extracție și de rafinare, Fabrica noastră de clasă mondială este certificată ISO 9001, 14001, 22000 şi respectă standardul GMP. Produsele noastre, atât Halal, cât și Kosher certificate, au fost livrate în 16 țări în ultimii ani. Echipa noastră tehnică puternică este formată din profesionişti cu expertiză mai mult de două decenii în cercetare, dezvoltarea și producția de enzime și cooperează îndeaproape cu institutele de cercetare și universitățile din China; care ne permite să furnizăm produse de calitate coerente pentru a satisface nevoile clientului. Aşteptăm cu nerăbdare să vă susţinem pentru succesul şi prosperitatea voastră în viitor!

Vezi mai mult

INFORMARE

Cel mai bun γ-poliglutamic

Cel mai bun γ-poliglutamic acid JY-2035 pe vânzări vă spune că acidul poliglutamic este utilizat în alimente, cum ar fi cerealele şi coacerea. 1. Cel mai bun γ-Poliglutamic Acid JY-2035 pe vânzări vă spune că utilizarea lui poate crește absorbția de calciu și minerale. 2. Există mai puține firimituri. 3. Anti-oxidare, nu ușor de înmuiat, întreținerea aromei.

2023-03-16 Vezi mai mult

Γ-Poliglutamic Acid JY-1033

Acid-polyglutamic γ JY-1035 De vânzare vă spune gama de aplicare a acidului poliglutamic. 1. Grad cosmetic, grad alimentar: greutate moleculară 700.000; 2. Grad farmaceutic: greutate moleculară 1 milion; 3. Gradul de tratare a apei: greutate moleculară 1.5 milioane 4. Regulatorul solului și plantelor: greutate moleculară sub 20.000.

2023-02-01 Vezi mai mult

Acid cu ridicata γ-Poliglutamic JY-2035 introduce aplicarea de plantare a acidului poliglutamic aplicat

Acid cu ridicata γ-Poliglutamic JY-2035 vă spune despre aplicarea îngrășământului de acid poliglutamic din legume plantării; în principal în testul de parcurs al îngrășământului de acid poliglutamic din seră.

2023-04-07 Vezi mai mult

Reducere γ-Poliglutamic Acid JY-1035

Discount γ-Poliglutamic Acid JY-1035 vă spun că distribuția de greutate moleculară este între 100kDa și 1000kDa. OKDA Discount γ-Poliglutamic Acid JY-1035 vă spun că acidul poli-γ-glutamic are o solubilitate excelentă a ape , super-asorbție și biodegradabilitate, și produsul de degradare este acid glutamic fără poluare.

2023-03-02 Vezi mai mult

Calitate γ-Poliglutamic Acid JY-2035 Producători chinezan

Calitate γ-Poliglutamic Acid JY-2035 Producatorii vă spune că în ultimii ani, datorită creșterii gradului de conștientizare a persoanelor în materie de mediu și a cerințelor strategiei naționale de dezvoltare durabilă; Dezvoltarea de materiale ecologice și dezvoltarea de produse care îmbunătățesc problemele de mediu au devenit o industrie cercetarea și explorarea acidă industrializare.

2023-03-09 Vezi mai mult

Noua noastră instalație este KOSHER

Ne bucurăm că noua noastră fabrică, înregistrată ca Jiangsu Boyang Bioproducts Co., Ltd., a primit certificatul KOSHER înainte de Anul Nou chinezesc al Tigrului. Toate produsele enzime fabricate de noua instalație, inclusiv Alpha-Amylază, Fungal Alpha-Amylază, Alfa-amilază stabilă în căldură, glucoamilază, preparat compus din enzime (glucoamilază/Pullulanază) şi Protease sunt certificate Kosher. Noua noastră fabrica Jiangsu Boyang Bioproducts Co., Ltd. este situat în Zona Economică & Tehnologică dezvoltare a orașului Nantong, la aproximativ 128 km nord-vest de Shanghai. Echipa de management şi tehnică a noii noi instalaţii este formată din profesionişti cu expertiză mai mult de douăzeci de ani în cercetare, dezvoltare şi producţie de enzime. Echipat cu tehnologia de fermentare, extracție și rafinare, instalații avansate de producție și echipamente de inspecție, noua noastră instalație a fost certificată FSSC 22000, ISO 9001 și ISO 14001 certificate pentru siguranța alimentelor; sistemul de management al calității și protecției mediului în 2021.

2022-06-02 Vezi mai mult

Aplicarea agricolă a China γ-Poliglutamic Acid JY-2035

China γ-Poliglutamic Acid JY-2035 De vânzare vă spune că γ-Poliglutamic Acid γ-PGA poate fi folosit un nutrienți pentru creșterea producției de plante. 1. γ-poliglutamic acid γ-PGA Hydrogel și γ-PGA au capacitate super hidrofilitate și de retenție a apei. China γ-Poliglutamic Acid JY-2035 De vânzare vă spune că atunci când este inundat în sol, va forma un film pe suprafața părului rădăcinii plantei, care nu are numai funcția de a proteja firele de păr rădăcină; Dar are, de asemenea, contactul intim între nutrienți și apa din sol și păr rădăcină Cea mai bună platformă de livrare.

2023-03-24 Vezi mai mult

Γ-Poliglutamic Acid JY-1035 privind vânzările

Originea acidului poliglutamic. Γ-Poliglutamic Acid JY-1035 pe vânzări vă spune că natto este o tradițională de soia fermentată alimente fermentate pe care oamenii în unele zone se mănâncă adesea. Acid-Poliglutamic JY-1035 pe vânzări vă spune că natto fermentat conține vitamine mai bogate (B2, B6, B12, E, K2) și mai multe proteine digerabile decât soia însăși.

2023-02-09 Vezi mai mult

Vezi mai mult