DESPRE

Suntem un producător de enzime de conducere tehnic în China, cu o reputație stabilită ca un furnizor de încredere de produs enzime de calitate. clienţilor noştri la domiciliu şi în străinătate. Echipate cu cele mai avansate tehnologii de fermentare, de extracție și de rafinare, Fabrica noastră de clasă mondială este certificată ISO 9001, 14001, 22000 şi respectă standardul GMP. Produsele noastre, atât Halal, cât și Kosher certificate, au fost livrate în 16 țări în ultimii ani. Echipa noastră tehnică puternică este formată din profesionişti cu expertiză mai mult de două decenii în cercetare, dezvoltarea și producția de enzime și cooperează îndeaproape cu institutele de cercetare și universitățile din China; care ne permite să furnizăm produse de calitate coerente pentru a satisface nevoile clientului. Aşteptăm cu nerăbdare să vă susţinem pentru succesul şi prosperitatea voastră în viitor!

Vezi mai mult

INFORMARE

2023-08-03 Vezi mai mult

Pullulanaza PU-720: Deblocarea potențialului de prelucrare a amidonului

Introducere: Pullulanase PU-720, o enzimă remarcabilă cu aplicații diverse în industria alimentară și băuturilor, revoluţionează câmpul de prelucrare a amidonului. Cu proprietățile sale unice și gama largă de funcționalități, această enzimă a devenit un instrument esențial pentru producătorii care doresc să îmbunătățească eficiența, calitatea, și rentabilitatea produselor lor. In acest articol, vom explora caracteristicile si aplicatiile principale ale Pullulanase PU-720, subliniind avantajele şi potenţialul acesteia remarcabile în diferite industrii.

2023-07-05 Vezi mai mult

Γ-Poliglutamic acid JQ-3070: Fântâna tineretului pentru piele

1. La revedere linii fine și riduri: Spune la revedere acelor linii fine şi riduri plictisitoare cu ajutorul acidului poliglutamic JQ-3070. Proprietățile sale hidratatoare nu numai hidratează pielea, dar și creează o barieră de protecție care ajută la prevenirea pierderii de umiditate. Această barieră netezi liniile fine și ridurile, oferind pielii tale un aspect mai tineresc și întinerit.

2023-06-28 Vezi mai mult

Descoperă puterea acidului γ-Poliglutamic JQ-3070 și realizarea pielii tinereților naturale

Introducere: Te-ai săturat să petreci nenumărate ore şi dolari pe produse de îngrijire a pielii care promit să întoarcă ceasul înapoi, dar nu reuşesc să livreze? Nu te mai uita! În acest articol, vă vom prezenta la beneficiile incredibile de acid poliglutamic JQ-3070, un ingredient revoluţionar de îngrijire a pielii care vă va ajuta să atingeţi tinereţea şi strălucitoare ca niciodată.

2023-06-14 Vezi mai mult

Introducere: În vast peisaj al biotehnologiei industriale, o enzimă iese în evidenţă pentru capacitatea sa extraordinară de a transforma amidonul în compuşi valoroşi: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 Vezi mai mult

Beneficiile uimitoare ale Pullulanase PU-720 în industria alimentară

1. Viaţa de valabilitate extinsă: Nimănui nu-i place să risipească alimentele, şi cu Pullulanase PU-720, putem reduce semnificativ risipa de alimente. Această enzimă miraculoasă ajută la prelungirea duratei de valabilitate a diferitelor produse prin prevenirea retrogradarea. Retrogradarea este procesul prin care moleculele de amidon se reasoară după răcire; ceea ce duce la deteriorare texturală și scăderea prospețime a produsului. Prin inhibarea retrogradarii, Pullulanase PU-720 menține alimentele proaspete pentru mai mult timp, reducerea distrugerii şi sporirea satisfacţiei consumatorilor.

2023-05-10 Vezi mai mult

Creşterea eficienţei, calităţii şi duratei de valabilitate cu pullulanaza PU-720.

Introducere: V-ați întrebat vreodată ce face produsele dvs. alimente preferate atât de delicioase și de lungă durată? Unul dintre eroii din spatele scenei este Pullulanase PU-720. Această enzimă incredibilă joacă un rol crucial în industria alimentară, oferind numeroase beneficii care sporesc eficienţa, îmbunătățirea calității și prelungirea duratei de valabilitate. În acest articol, Vom explora minunile Pullulanase PU-720 şi cum revoluţionează modul în care ne bucurăm şi păstrăm mâncarea.

2023-05-02 Vezi mai mult

Γ-Poliglutamic Acid JY-3035 Producători China introduce Acid poliglutamic

Γ-Poliglutamic Acid JY-3035 Producătorii vă spune că acidul poliglutamic este, de asemenea, cunoscut sub numele de poliglutamic acid, gumă natto; sau acid poliglutamic (γ-PGA) un homopoliamidă formată prin polimerizarea grupului α-amino și a grupului γ-carboxil prin intermediul legăturilor amide, Utilizarea acidului glutamic activ optic din stânga și dreapta ca unitate.

2023-04-24 Vezi mai mult

Vezi mai mult