O NAS

Smo tehnični vodilni proizvajalec encimov na Kitajskem z uveljavljenim slovesom kot zanesljiv dobavitelj kakovosti encim izdelka našim strankam doma in v tujini. Opremljen z najbolj naprednimi tehnologijami potopljenega fermentacije, ekstrakcije in rafiniranja, naša tovarna svetovnega razreda je ISO 9001, 14001, 22000 certificirana in ustreza standardu GMP. Naši izdelki, tako Halal kot Kosher certificirani, so bili v preteklih letih dostavljeni v 16 držav. Naša močna tehnična ekipa je sestavljena iz strokovnjakov z več kot dveh desetletj strokovno znanje na področju raziskav, razvoj in proizvodnja priprave encimov ter tesno sodeluje z prvorazrednimi raziskovalnimi inštituti in univerzami na Kitajskem, ki nam omogoča, da zagotovimo dosledne kakovostne izdelke za zadovoljitev potreb strank. Iskreno se veselimo, da vas bomo podprli za vaš večji uspeh in blaginjo v prihodnosti!

Poglej več

NOVICE

2023-08-03 Poglej več

Pullulanaza PU-720: Odklenjevanje potenciala obdelave škrobav

2023-07-05 Poglej več

Γ-Poliklutamna kislina JQ-3070: Vodnjak mladine za vašo kožo

1. Bye-bye Fine Lines in gube: Poslovite se od tistih nadležnih črt in gub s pomočjo γ-Polyglutamne kisline JQ-3070. Njegove vlažilne lastnosti ne le vlaži kožo, ampak tudi ustvarja zaščitno oviro, ki pomaga preprečiti izgubo vlage. Ta pregrada gladi tanke črte in gube, zaradi česar vaši koži daje bolj mladostno in pomladilno videz.

2023-06-28 Poglej več

Odkrijte moč γ-poliglutamne kisline JQ-3070 in dosegajte mladostno kožo naravno.

Uvod: Ste naveličani porabljanja neštetih ur in dolarjev za kožno nego izdelke, ki obljubljajo, da bodo obrnili nazaj uro, vendar ne dostavljajo? Ne išči več! V tem članku, vam bomo predstavili neverjetne prednosti γ-Poliklutamne kisline JQ-3070, revolucionarno sestavino za nego kože, ki vam bo pomagala doseči mladostno in sijočo kožo, kot še nikoli prej.

2023-06-14 Poglej več

Uvod: V prostrani pokrajini industrijske biotehnologije, en encim izstopa zaradi njegove izjemne sposobnosti, da škrobo pretvori v dragocene spojine: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 Poglej več

Neverjetne prednosti Pullulanase PU-720 v živilski industriji

1. Podaljšano rok uporabnosti: nihče ne mara zapravljanje hrane, in s Pullulanase PU-720, lahko znatno zmanjšamo odpadke hrane. Ta čudežni encim pomaga podaljšati rok uporabnosti različnih izdelkov, tako da prepreči retrogradiranje. Retrogradiranje je proces, pri katerem se molekule škroba ponovno povezujejo po hlajenju, kar povzroči poslabšanje tekstura in zmanjšanje svežine izdelkov. Z zaviranjem retrogradacije Pullulanase PU-720 ohranja hrano sveže za dlje, zmanjšanje pokvarjenosti in povečanje zadovoljstva potrošnikov.

2023-05-10 Poglej več

Povečanje učinkovitosti, kakovosti in uporabnosti s pullulanazo PU-720.

Uvod: Ste se kdaj spraševali, zakaj so vaši najljubši izdelki tako okusni in dolgotrajni? Eden od neopelih junakov za scene je Pullulanase PU-720. Ta neverjeten encim igra ključno vlogo v živilski industriji in prinaša številne koristi, ki povečujejo učinkovitost. izboljšanje kakovosti in podaljšanje roka uporabnosti. V tem članku, Raziskali bomo čudeže Pullulanase PU-720 in kako revolucionira način, kako uživamo in ohranimo našo hrano.

2023-05-02 Poglej več

Γ-poliglutamna kislina JY-3035 Proizvajalci porcelana uvaja poliglutamna kislina

Γ- poliglutamna kislina JY-3035 Proizvajalci porcelana vam pove, da je poliglutaminska kislina znana tudi kot poliglutamična kislina. kislina, natto gumi, ali poliglutaminska kislina (γ-PGA) homopoliamid, ki nastane s polimerizacijo skupine α-amino in γ-karboksilnih skupin prek amidnih vezi, Uporaba levo in desno optično aktivne glutamske kisline kot enote.

2023-04-24 Poglej več

Poglej več