Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Acidi më i mirë γ-Polyglutamik JY-2035 në shitje.

Acid më i miri γ-Polyglutamik JY-2035 në shitje ju tregon se acid poliglutamik përdoret në ushqim, Të cilët janë në drithëra dhe të pjekura. 1. Acid më i mirë γ-Polyglutamik JY-2035 në shitje ju thotë se duke përdorur atë mund të rritje kalciumin dhe mineralin. Këtu ka më pak copë. 3. Anti-oksidimi, nuk është e lehtë për t'u zbutur, mirëmbajtje shije.

2023-03-16 Shih më shumë

Γ-Polyglutamik Acid JY-1035 për shitë

Acidi γ-Polyglutamik JY-1035 për shitje ju tregon përsëri aplikimi i acidit poliglutamik. 1. klasa kosmetike, klasa e ushqimit: pesha molekulare 700,000 3. Klasa e trajtimit të ujit: pesha molekulare 1.5 milion.

2023-02-01 Shih më shumë

Wholesale γ-Polyglutamic Acid JY-2035 introduces the planting application of polyglutamic acid

Acid JY-2035 i përgjithshëm i sinergjistit të fertilizuesit acid poliglutamik në perimet Të mbjellë, kryesisht në testin e komplotit të sinergjistit të plehës së acidit poliglutamik në serë.

2023-04-07 Shih më shumë

Prodhuesit e Acid JY-103

Prodhuesit e disqeve γ-Polyglutamic Acid JY-1035 ju tregojnë se shpërndarja e peshës molekulare është midis 100 kDa dhe 1000. KDa. Prodhuesit e disqit γ-Polyglutamic Acid JY-1035 ju tregojnë se acid poli-γ-glutamik ka rrezitje të shkëlqyer të ujit., super adsorptim, dhe biodegradabiliteti, dhe produkti i degradimit është acid glutamik pa ndotje.

2023-03-02 Shih më shumë

Cilësia γ-Polyglutamic Acid JY-2035

Cilësia γ-Polyglutamic Acid JY-2035 Prodhuesit u thonë se në vitet e fundit, Për shkak të përmirësimit të ndërgjegjësimit mjedisor të njerëzve dhe kërkesat e strategjisë kombëtare të qëndrueshme të zhvillimit, Zhvillimi i materialeve miqësore mjedisore dhe zhvillimi i produkteve që përmirësojnë problemet e mjedisit janë bërë një industri. Kërkimi i industrializimit të acidit dhe eksplorimit.

2023-03-09 Shih më shumë

Uzina jonë e re është e certifikuar

Jemi të lumtur që fabrika jonë e re, e regjistruar si Jiangsu Boyang Bioproducts Co., Ltd., mori çertifikatën KOSHER përpara Vitit të Ri Kinez të Tigrit. Të gjitha produktet e enzimave të prodhuara nga fabrika e re përfshirë Alfa-Amilase, Fungal Alpha-Amilase, Alfa-Amilase, Glukoamylaze, përgatitje enzime përbërëse (Glucoamylase/Pullulanase) Dhe Protease janë të vërtetuar Kosher. Centrali ynë i ri Jiangsu Boyang Bioproducts Co., Ltd. është vendosur në Zonën e Zhvillimit Ekonomike dhe Teknologjike të qytetit Nantong, rreth 128 km në veriperëndim nga Shangai. Ekipi i menaxhimit dhe teknik i fabrikës sonë të ri përbëhet nga profesionistë me më shumë se 20 vjet ekspertizë në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e enzimeve. Të pajisur me fermentacionin e klasës së parë, nxjerrjen dhe teknologjinë e rafinimit, strukturat e prodhimit dhe pajisjet e inspektimit, fabrika jonë e re ka qenë e certifikuar FSSC 22000, ISO 9001 dhe ISO 14001 e certifikuar për sigurinë e ushqimit, Sistemi i menazhimit të cilësisë dhe mbrojtjes së mjedisit në 2021.

2022-06-02 Shih më shumë

Zbatimi bujqësor i Kinës γ-Polyglutamik Acid JY-2035 për shitë

Kina një ushqyes i rritjes për prodhimin e bimëve. 1. acidi γ-polyglutamik γ-PGA Hydrogel dhe γ-PGA kanë kapacitetin super hidrofilicite dhe uji. Kina Ai do të formojë një film në sipërfaqen e flokëve të rrënjëve të bimës, i cili jo vetëm ka funksionin e mbrojtjes së flokëve të rrënjëve, Por gjithashtu ka kontaktin intime midis ushqyeseve dhe ujit në tokë dhe flokëve të rrënjës, platforma më e mirë e dorëzimit.

2023-03-24 Shih më shumë

Γ-Polyglutamik Acid JY-1035 në shitje.

Origjina e acidit poliglutamik. Γ-Polyglutamik Acid JY-1035 në shitje ju thotë se Natto është një ushqim i fermentuar i sojat që njerëzit. Në disa zona shpesh hanë. Acidi γ-Polyglutamik JY-1035 në shitje ju tregon se natto i fermentuar përmban vitamina më të pasura (B2, B6, B12, E, K2) dhe më shumë proteina e tretshme sesa soja vetë.

2023-02-09 Shih më shumë

Shih më shumë