Rreth nesh

Ne jemi një prodhues teknik kryesor enzimave në Kinë me një reputacion të përcaktuar si një furnizues i besueshëm i produktit të enzimit cilësisë. për klientët tanë në shtëpi dhe jashtë. Të pajisur me teknologji më të përparuara të fermentacionit, të nxjerrjes dhe të rafinimit, Fabrika jonë e klasës botërore është ISO 9001, 14001, 22000 e certifikuar dhe gjithashtu përputhet me standardin GMP. Prodhimet tona, si Halal dhe Kosher, janë dërguar në 16 vende gjatë viteve të fundit. Ekipi ynë teknik i fortë përbëhet nga profesionistë me më shumë se dy dekada ekspertizë në kërkim, Zhvillimi dhe prodhimi i përgatitjes së enzimave dhe bashkëpunon ngushtë me institutet e studimeve dhe universitetet në Kinë, e cila na jep mundësi të japim produkte cilësore të vazhdueshme për të plotësuar nevojat e klientëve. Me gjithë zemër presim t’ju mbështesim për suksesin dhe begatinë më të madhe në të ardhmen!

Shih më shumë

Lajme

2023-08-03 Shih më shumë

2023-07-05 Shih më shumë

Acid JQ-3070

2023-06-28 Shih më shumë

Zbulo fuqinë e Acidit JQ-3070 dhe të arrijmë lëkurën e rinisë

2023-06-14 Shih më shumë

Hyrje: Në peisazhin e gjerë të bioteknologjisë industriale, Një enzima shfaqet për aftësinë e saj të jashtëzakonshme për të transformuar yjet në përbërje të vlefshme: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 Shih më shumë

Përfitimet e mahnitshme të Pullulanasës PU-720 në Industria e Ushqimit

1. Jeta e zgjeruar: askush nuk i pëlqen të humbasë ushqim, dhe me Pululanase PU-720, ne mund të reduktojmë ndjeshëm mbeturinat e ushqimit. Ky enzima i mrekullueshëm ndihmon për të zgjeruar jetën e raftit të produkteve të ndryshme, duke parandaluar retrogradimin. Retrogradetimi është procesi i cili molekulat e llojit përsëri pas ftohjes, duke çuar në përkeqësimin tekstural dhe zvogëlimin e prodhimit të freskët. Duke penguar retrogradimin, Pullulanase PU-720 e mban ushqimin më të gjatë, zvogëlimi dhe rritja e kënaqësisë së konsumit.

2023-05-10 Shih më shumë

Shtimi i efektshmërisë, cilësisë dhe jeta e rëndësishme me Pullulanase PU-720

Hyrje: A keni pyetur ndonjëherë se çfarë i bën produktet e tua të preferuara të ushqimit kaq të shijshme dhe të përjetshme? Një nga heronjtë e paparëve pas skenave është Pullulanase PU-720. Ky enzim i pabesueshëm luan një rol vendimtar në industrinë e ushqimit, duke sjellë përfitime të shumta që rritin efikasitetin, përmirëso cilësinë dhe zgjat jetën e raftë. Në këtë artikull, Ne do të eksplorojmë mrekullitë e Pullulanase PU-720 dhe si revolucionizon mënyrën si ne shijojmë dhe ruajmë ushqimin tonë.

2023-05-02 Shih më shumë

Prodhuesit e Prodhuesit

Met-Polyglutamik Acid JY-3035 Prodhuesit u thonë se acid poliglutamik njihet gjithashtu si poliglutamike acid, çamçakëz, ose acid poliglutamik (γ-PGA). γ-Polyglutamik Acid JY-3035 Prodhuesit e prodhuesve ju thonë se kjo është. një homopolyamide e formuar nga polimerizacioni i grupit α-amino dhe grupi γ-karboxil nëpërmjet bonds amide, Duke përdorur në të majtë dhe të djathtë aktikisht acid glutamik si një njësi.

2023-04-24 Shih më shumë

Shih më shumë