OM

Vi är en teknisk ledande enzymtillverkare i Kina med ett etablerat rykte som en pålitlig leverantör av kvaliteten enzymprodukt till våra kunder hemma och utomlands. Utrustad med mest avancerade teknologier för nedsänkt jäsning, extraktion och raffinering, Vår fabrik i världsklass är ISO 9001, 14001, 22000 certifierad och uppfyller även GMP-standard. Våra produkter, både Halal och Kosher certifierade, har levererats till 16 länder under de senaste åren. Vårt starka tekniska team består av proffs med mer än två decennier expertis inom forskning, utveckling och produktion av enzympreparat och samarbetar nära med förstklassiga forskningsinstitut och universitet i Kina, vilket gör det möjligt för oss att leverera enhetliga kvalitetsprodukter för att tillgodose kundernas behov. Vi ser verkligen fram emot att stödja er för er större framgång och välstånd i framtiden!

visa mer

PRESSRUM

2023-08-03 visa mer

Pullulanase PU-720: Låsa upp potentialen av stärkelsebearbetning

2023-07-05 visa mer

Γ-Polyglutamsyra JQ-3070: Ungdomens källa för din hud

1. Bye-bye Fine Lines och rynkor: Säg farväl till dessa besvärliga fina linjer och rynkor med hjälp av γ-Polyglutamsyra JQ-3070. Dess återfuktande egenskaper återfuktar inte bara huden utan skapar också en skyddande barriär som hjälper till att förhindra fuktförlust. Denna barriär jämnar ut fina linjer och rynkor, vilket ger din hud ett mer ungdomligt och föryngrat utseende.

2023-06-28 visa mer

Upptäck kraften i γ-polyglutamsyra JQ-3070 och uppnå ungdomlig hud naturligt.

Inledning: Är du trött på att spendera oräkneliga timmar och dollar på hudvårdsprodukter som lovar att vända tillbaka klockan men inte leverera? Leta inte längre! I denna artikel, kommer vi att presentera dig för de otroliga fördelarna med γ-Polyglutaminsyra JQ-3070, en revolutionerande hudvårdsingrediens som hjälper dig att uppnå ungdomlig och strålande hud som aldrig tidigare.

2023-06-14 visa mer

Förvandla stärkelse för en hållbar framtid med Pullulanase PU-720.

Inledning: I det vidsträckta landskapet industriell bioteknik, Ett enzym skiljer sig ut för sin extraordinära förmåga att omvandla stärkelse till värdefulla föreningar: Pullulanase PU-720.

2023-05-17 visa mer

De fantastiska fördelarna med Pullulanase PU-720 inom livsmedelsindustrin

1. Förlängd hållbarhet: Ingen gillar att slösa mat, och med Pullulanase PU-720, Vi kan avsevärt minska livsmedelssvinnet. Detta mirakulösa enzym hjälper till att förlänga hållbarheten för olika produkter genom att förhindra retrogradation. Retrogradation är den process där stärkelsmolekyler åter associeras efter kylning. vilket leder till försämring av textur och minskad produktfräskhet. Genom att hämma retrogradation håller Pullulanase PU-720 färskare mat längre, Minska förstörelsen och öka konsumenternas tillfredsställelse.

2023-05-10 visa mer

Öka effektivitet, kvalitet och hållbarhet med pullulanase PU-720.

Inledning: Har du någonsin undrat vad som gör dina favoritlivsmedel så gott och långvarigt? En av de obesjunga hjältarna bakom kulisserna är Pullulanase PU-720. Detta otroliga enzym spelar en avgörande roll i livsmedelsindustrin, vilket ger många fördelar som ökar effektiviteten, förbättra kvaliteten och förlänga hållbarheten. I den här artikeln Vi kommer att utforska underverken av Pullulanase PU-720 och hur det revolutionerar hur vi njuter av och bevarar vår mat.

2023-05-02 visa mer

Γ-Polyglutamsyra JY-3035 Tillverkare porslin introducerar polyglutaminsyra

Γ-Polyglutamsyra JY-3035 Kina berättar för dig att Polyglutaminsyra också kallas polyglutaminsyra. syra, nattogummi, eller polyglutaminsyra (γ-PGA). en homopolyamid som bildas genom polymerisering av α-aminogruppen och γ-karboxylgruppen via amidbindningar, Använda vänster och höger optiskt aktiv glutaminsyra som enhet.

2023-04-24 visa mer

visa mer